februar 23, 2022

Abonnementsbetaling med kort FAQ

By Jette Ida Frederiksen

Hvad er abonnementsbetaling med kort?

Her er et alternativ til BetalingsService – Abonnementsbetaling med kort er den perfekte løsning, hvis I som virksomhed skal betale med det samme kort flere gange, og gerne vil gøre det nemt for jer selv. Betalingen er tilknyttet det enkelte kort, og er den perfekte løsning til alle former for abonnementsbetaling. På den måde slipper I for at minde jer selv om at betale abonnementet til tiden og I undgår unødige ekstra regninger og rykkere for ubetalte abonnementer.

Som virksomhed, der driver forretning med betaling via. Abonnement, kan det også være en fordelagtig strategi og en god indtægtskilde.

 

Hvordan fungerer abonnementsbetaling med kort?

Abonnementsbetaling med kort er en god løsning for jer som abonnementsvirksomhed. Det er nemt for jeres kunder, og det er nemt at sætte i gang. Når aftalen om et abonnement er indgået, kan kunden nemt tilmelde sig abonnementsbetaling med kort ved hjælp af et link fra SMS eller en mail. Herefter er den første betaling en bekræftelse på abonnementet, og det vil herefter køre efter de individuelle aftaler, som I som sælger og kunde har indgået.

 

Hvorfor er abonnementsbetaling med kort en god ide?

En abonnementsordning er en god ide som virksomhed, da I hermed er sikret en indkomst hver måned. Uanset om I leverer en vare eller tilbyder en ydelse, så kan abonnementsbetaling være en genial løsning til at sikre flere kunder. Her kan I også tilbyde skræddersyede muligheder til jeres kunder, hvor der kan aftales betaling på uge- eller månedsbasis.

MobilePeople tilbyder udvikling af specialdesignede løsninger til både private og erhverv. Her arbejder dygtige medarbejdere på at forbedre, udvikle og drive løsninger til den digitale verden. Med mange års erfaring og dygtige med arbejdere, kan MobilePeople hjælpe din virksomhed med at forbedre de digitale arbejdsgange og processer, så I forbedrer jeres forretning.