august 21, 2020

El-scooteren skal til reparation ved disse 3 ting.

By Jette Ida Frederiksen

3 tilfælde, hvor el-scooteren skal til reparation

Hvis du ejer en skadet el-scooter og er i tvivl om, hvorvidt du selv kan udbedre skaden – så følg med her. Nogle skader kan du nemlig klare på egen hånd ved forebyggelse eller udbedring. Andre gange er du nødt til at kontakte en professionel fagmand til reparation af el-scooteren.

Det første problem er hyppigt og opleves ofte, efter man har brugt el scooteren i mange år. Hvis du oplever problemet med batteriet i forbindelse med start af scooteren, bør du tage el-scooteren til reparation.

Det andet problem opstår ved uheld på scooteren, hvis den ikke kan køre eller på anden måde melder fejl. Hvis du har haft et uheld med scooteren, er det vigtigt at få efterset køretøjet af en professionel, så du kan køre sikkert fremover – også hvis du ikke umiddelbart oplever nogle problemer. Du bør også kontakte en professionel til et årligt eftersyn af scooteren, som sikrer, at du kan købe trygt og sikkert det næste år.

Det kan du selv gøre

For at forebygge skader kan du selv vedligeholde din el-scooter. Du kan bl.a. forlænge lakkens levetid ved at pleje lakken. Køb f.eks. pudsegrej og lakpleje for at beskytte scooteren mod rust og snavs. Du kan også med fordel selv fylde punktervæske på scooteren eller pumpe dækkene.

Får du en stor ridse på scooteren, kan du påføre reparationsmaling, som beskytter ridser mod at gøre yderligere skade på scooteren.