september 15, 2020

Få gode ideer til indretning af badeværelset

By Jette Ida Frederiksen

Skal du have et nyt badeværelse eller renovere det gamle? Så kan det være, du mangler ideer til, hvordan det skal indrettes på ny. I det tilfælde kan du altid finde en masse inspiration til de nuværende trends og indretningsstile inden for badeværelser. Der er mange måder at indrette dit badeværelser, og det kommer ofte an på, hvor meget plads du har at gøre godt med, og hvad du forventer af rummet. Måske skal der også være plads til et puslebord, et spabad eller et stort skab. Eller måske har du kun brug for det allermest nødvendige, men vil gerne finde den rette stil. Få et overblik over inspiration til et nyt badeværelse her.

Trends inden for badeværelser

Der kommer hele tiden nye trends inden for indretning. Det gælder også badeværelser. De nyeste trends er følgende:

  • Der er igen plads til lidt hverdagsluksus. Folk fokuserer i højere grad på selvforkælelse, når de indretter deres badeværelse. Det betyder eksempelvis at investere i et spabad, så man kan tage en pause fra hverdagen.
  • Lidt flere modige valg i forhold til materialerne. Der bliver i højere grad anvendt store fliser og flere farver, som kan bidrage til at give rummet mere kant og personlighed.
  • Større fokus på kvalitet, når man vælger møbler. Mange vil hellere have et badeværelse, der holder længe og godt frem for den hurtigere og billigere løsning.

Disse trends kan måske give dig en ide til indretningen af et nyt badeværelse.

Brug disse sider til inspiration

Foruden ovenstående trends kan du også finde inspiration andre steder. Det kan eksempelvis være på Pinterest, hvor du altid finder mange flotte billeder med forskellige indretningsstile. Derudover kan du læse blogindlæg med beskrivelser af trends. Derved kan du selv udvikle ideer til, hvordan dit badeværelse afspejler din stil allerbedst.