januar 27, 2021

Få hjælp til flytning af tunge ting

By Jette Ida Frederiksen

Et flyttefirma kan hjælpe med tungløft

Står du og skal flytte, så følger der ofte løft af en masse tunge ting med. Det kan både være, hvis du har en del tunge møbler som din sofa eller det arvede vitrineskab i stuen. Det kan også være dine flyttekasser, der hurtigt bliver fyldt op med bøger, gryder og andre tunge ting. Uanset hvilke genstande du skal have flyttet, så kan det være en god ide at hyre et flyttefirma til at få hjælp til flytning af tunge genstande. Så slipper du for selv at skulle klare det, og du er sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Læs mere her om, hvorfor det er en god ide at få professionel hjælp til tungløft under flytningen.

 

Fokus på sikkerheden

I forbindelse med en flytning er det altid en stressfaktor, om alle tingene kommer helskindet gennem overfarten. Især hvis du har mange skrøbelige ting som porcelæn eller møbler, der ikke må blive ridset. Et flyttefirma kan hjælpe dig med at flytte alle dine ting på den mest sikre måde. Måske har du en eller flere af følgende tunge ting:

  • Et klaver eller andre instrumenter
  • Pengeskabe
  • Et tungt spisebord, der ikke må blive ridset det mindste
  • Statuer
  • Billard- eller poolborde
  • Kopimaskiner eller hårde hvidevarer

Uanset hvilke af disse ting du har stående derhjemme, så kan et flyttefirma hjælpe dig med at transportere dem, så de ikke går i stykker. De har fokus på sikkerheden og sørger derfor for at emballere alle tingene, så der ikke sker noget. På den måde slipper du for tungløft, når du skal flytte til dit nye hjem.

 

Flytning på dine præmisser

Selv hvis du ikke har hjemmet fyldt med tunge ting og genstande, der skal flyttes, så kan et flyttefirma gøre hele processen en del lettere for dig. De sørger nemlig for at hjælpe på præcis den måde, der passer dig. Om det indebærer hjælp med alt fra nedpakning af tingene til ophængning af billeder i det nye hjem, eller om det blot er transport af tingene, så står flyttefirmaet altid klar. Du skal blot lave en skræddersyet aftale med dit foretrukne flyttefirma, så din flytning kan ske lettest muligt.