maj 3, 2021

Fordele ved mandskabsudlejning på byggepladsen

By Jette Ida Frederiksen

Hvorfor benytte mandskabsudlejning?

Måske har du hørt om mandskabsudlejning før, men du har egentlig aldrig overvejet, om det kunne være noget, du kunne benytte dig af som virksomhedsejer. Og måske har du heller aldrig hørt om det – men lige meget hvad! – så er der gode grunde til at dykke ind i, hvad mandskabsudlejning netop er. Mandskabsudlejning er netop en mulighed for dig som virksomhedsejer for at få et velkvalificeret ekstra mandskab med meget kort varsel. Der er adskillige fordele, der gemmer sig her: mandskabet er til konkurrencedygtige priser, det giver god fleksibilitet, de kan både arbejde med større og mindre projekter, du får bedre styring af lønomkostninger og undgår altså dagbøder ved tidsoverskridelser. Det er fordele!

 

Undgå unødvendige problemer

Når du leder efter et ekstra mandskab, som du hurtigt skal have til dit opkommende projekt, så er der en masse unødvendige problemer du kan undgå, ved blot af benytte dig af mandskabsudlejning. F.eks. kan du undgå at bruge en masse tid og kræfter på ansættelsesaftaler, interviews, oprettelse i lønsystem, sygeløn, søn- og helligdagsbetaling mm. Det er altså unødvendige problemer du kan undgå, og på samme tid sparer du både tid og kræfter. Derudover slipper du også for at døje med feriefridage, orlov, opsigelse, kurser, arbejdstøj og sikkerhedsudstyr, og betaling af G-dage. Der er altså meget, du kan undgå og spare på ved blot at leje dit ekstra mandskab!

 

En exceptionel mulighed

Mandskabsudlejning er altså et unikt tilbud, der giver dig en masse fleksibilitet, frihed og tid at bespare. Det er en nem og hurtigt måde at få fat på et ekstra mandskab på meget kort varsel, både til store og små projekter, og så er det garanteret kvalitet til konkurrencedygtige priser. Mandskabsudlejning er sågar en exceptionel mulighed for enhver virksomhedsejer at benytte sig af på byggepladsen!