marts 7, 2019

Forudbetalt eller bundet mobil forbindelse

By Jette Frederiksen

Få mobiltelefon brugere er klar over, om at vælge forudbetalte eller postpaid mobile forbindelser. For at drage konklusioner, er det nødvendigt at forstå forskellen mellem de to tilslutninger.

Postpaid-forbindelser er planer, hvor betalingerne foretages på månedsbasis, firmaet tilføjer alle tilslutningsomkostninger, og den månedlige faktura oprettes ud fra den fulde brug af de forskellige tilgængelige funktioner. Tværtimod, i forudbetalte planer, skal du først købe mobiltelefon kredit, før du kan bruge tjenesterne. Sammenfattende kan du sige, at den forudbetalte forbindelse er som penge i din tegnebog, hvor du ved, hvor meget du har, og den grænse, du kan bruge, mens den postbetalte forbindelse er som et kreditkort i din tegnebog ………………………………………………………………………………… Med kun dit ønske om at holde op, eller det er uendeligt brugbart.

På baggrund af de tilgængelige funktioner og tjenester er de to tilslutninger næsten identiske. Vigtige funktioner som udgående/indgående opkald og SMS (lokal og international), voicemail, viderestilling af opkald, visning af opkalds-ID, roaming (hvor som helst hjemme og i udlandet), trådløs internet adgang, MMS og meget mere.

Men for at skelne, er der også få forskelle. Den væsentligste forskel er fakturerings metoden. På forudbetalt, betaler vi først og derefter modtage tjenester. Tjenesterne slutter i slutningen af skalaen. Faktum er, at først værdien gemmes og derefter anvendes inden for de nedarvede grænser. Postpaid, på den anden side, kræver, at du betaler for det samlede forbrug på månedsbasis. Dette er en løbende servicekontrakt. Alt, hvad der betyder noget, er din villighed til at bruge, hvor meget du kan bruge, og hvor meget du kan modstå. Forudbetalte mobiltelefoner nyder mere frihed i form af kontraktlige forpligtelser, forhånd gebyrer og endda frihed til at skiftetjeneste udbydere, mens postpaid mobiltelefoner indgå en endelig aftale med tjenesteydere med kompakte regler Har ramt. En forudbetalt forbindelse er ikke let tilgængelig på grund af en mindre dokumentation end den post betalte forbindelse. Men opkaldsgebyrer og andre gebyrer såsom MMS, SMS eller endda Internetgebyrer for forudbetalte forbindelser er også svarende til postpaid.

Tja, det vigtigste spørgsmål er: hvilken en til at vælge? For at gøre et perfekt tilpasset valg… Spørg dig selv:  “hvilken en vil give dig det bedste for dine penge? ” svaret afhænger af din specifikke situation og formålet med din mobiltelefon.

Du kan vælge den forudbetalte forbindelse, hvis du vil modtage budget advarsler og kun har brug for en permanent forbindelse. Faktisk har hvert forudbetalt kort en stærk salgspris og en fast opkalde tid efter fradrag af gebyrer eller relaterede afgifter. Hvis du har et kort ophold hvor som helst, den bedste måde at nyde den økonomiske forbindelse er at bruge den forudbetalte forbindelse igen. Forudbetalte planer er tilgængelige i forskellige trosretninger, og fleksibiliteten i opkrævningen er fortsat afhængig af individuelle behov. Så hvis du vil holde øje med dine udgifter, holde dig ajour med forudbetalte forbindelser.

Og det foreslås, at du vælger en kontrakt betalt forbindelse, hvis du er en stærk bruger af din mobiltelefon, bør du være på rette spor med ubegrænset brug, afhængigt af de grundlæggende krav i dit erhverv eller forretning. Og du har brug for en lang, uafbrudt samtale, uden tid til at fylde skalaerne. Bortset fra alle de ovennævnte logikker, hvis du er simpelthen forelsket i telefonen, de attraktive og fantastiske funktioner tiltrække dine fingre til at trykke på din telefon fra tid til anden; Du bør helt sikkert vælge en post betalt forbindelse og nyde den brede skik. Så under hensyntagen til ovenstående kendsgerninger, beslutte, hvad der er bedst for dig. Sammenlign de to tjenester og har en plan, der er kompatibel med din livsstil.