maj 3, 2021

Gode grunde til at få et nyt klædeskab

By Jette Ida Frederiksen

Et klædeskab er et møbel, som alle på et eller andet tidspunkt får brug for – fordi det kan nemlig bruges til meget mere end blot at opbevare tøj. Dog er dette den primære årsag til at anskaffe sig et nyt klædeskab, og med god grund. Vinter- og sommergarderoben hober sig nemt op, og så kan det blive nødvendigt at anskaffe sig et klædeskab, der har plads til det hele.

 

Vælg et klædeskab, der kan rumme alt dit tøj

Overskriften giver sig selv, men tænk over, hvilket slags tøj du har mest af. Er der mest behov for opbevaring af skjorter eller fine kjoler og toppe, så er bøjleplads vigtig. Har du derimod mange trøjer og sweatere, så er det en god idé at vælge et klædeskab med dybde, hvor du får plads til flere rækker tøj, hvor tykke trøjer og sweatere kan stables.

Vælg klædeskab efter rummets størrelse

Har du ikke så meget plads til et kæmpe klædeskab, er løsningen at finde et smalt klædeskab med skydedøre. På den måde sparer du plads, men får et klædeskab til dine ting. Derudover kan du eventuelt supplere med bedrollers under sengen, hvor du kan pakke vintergarderoben væk i sommersæsonen og vice versa. Har du til gengæld et større rum, så kan du med fordel vælge et bredere, højere og dybere klædeskab og eventuelt bruge det som en moderne rumdeler.

Brug klædeskabet til diverse opbevaring

Klædeskabet kan også bruges til at opbevare hobbyting såsom garn, gavepapir, tuscher, maling eller lignende. Det er muligt at sammensætte dit helt eget personlige klædeskab i flere møbelforretninger, og på den måde kan du sætte flere hylder ind samt skuffer og bøglerækker efter behov.