marts 10, 2022

Hvad er et printkort?

By Jette Ida Frederiksen

Et printkort, også kaldet et PCB grundet det engelske navn, printed circuit board, er et multifunktionelt produkt, der giver mange industrier mulighed for at optimere deres elektroniske produkter. Printpladen får sit navn fra dets funktion: Det er et print, der bruges til at realisere elektroniske kredsløb. Hos Elprint finder du specialdesignede printkort, der kan bruges i diverse industrier, for eksempel til lyd- og elektronikindustrien, til vindmøller og endda i rumindustrien. Derudover bruges printkort i et væld af elektroniske produkter, som bruges i dagligdagen.

 

Hvilke typer print, kan du få?

Når du skal designe og bestille et printkort til et produkt, kan du vælge mellem flere forskellige opbygninger, teknologier og materialer, så du får lige præcis den printplade, der passer til dit fremtidige produkt.
Det er bland andet:

  • Rigid print: Passer til rigtig manges behov, et populært kort
  • HDI print: Mere komplicerede kort
  • Rigid-soft print: Et lidt billigere alternativ
  • Flex eller rigid-flex print: Et fleksibelt print
  • Aluminium print: Har en høj varmeledningsevne

Der er altså rig mulighed for at sammensætte netop det printkort, som passer til dit produkt, så du skaber mest muligt værdi for dine kunder og din virksomhed.

 

Find dit næste printkort hos Elprint

Hos Elprint får du høj kvalitet til en lavere pris. Her finder du en lavere pris end hos andre producenter, da virksomheden bruger MIX-princippet, hvor produktionen af pladerne er optimeret. På hjemmesiden får du endda en unik og nem mulighed for at sammensætte og uploade bestillingen af din printplade helt gratis, og du kan se dine tidligere bestillinger. Når du er færdig, kan du se den endelige pris for produktet.
Er du i tvivl om, hvilket kort du skal bruge eller hvilket design, der passer bedst til dit printkort og dit produkt, kan du få professionel rådgivning fra erfarne folk hos Elprint, der kan vejlede dig til at finde den bedste løsning til dig.