december 22, 2020

Lamper til hjemmekontoret

By Jette Ida Frederiksen

Hjemmekontoret

Specielt grundet Corona er der flere og flere, der det seneste år har fået et hjemmekontor. Mange er blevet tvunget til at arbejde hjemmefra, og selvom det primært er for at tage højde for virussens smitsomhed, er det nok ikke en tendens, der helt går væk. Derfor er der også mange, der har brug for gode råd til, hvordan de bedst kan indrette deres nye hjemmekontor.

Det kan være svært at skabe samme gode arbejdsatmosfære derhjemme, og derfor er det også ekstra vigtigt med den rigtige indretning. Et hjemmekontor skal lægge op til kreativitet, produktivitet, koncentration og arbejdsflow. Et vigtigt element er her god belysning og de rette lamper.

 

Loftslamper til kontoret

Det kan sagtens være, at der er behov og plads til flere lamper på kontoret, men man kan altså umuligt komme uden om at skulle anskaffe sig en loftslampe, når man kigger på lamper til hjemmekontoret. Et godt bud er en Ballroom lampe fra danske Design By Us, der kan være med til at kaste lys over dine idéer. Ballroom lampen fås desuden både som lofts-, væg- og standardlampe, så du kan sagtens indrette dit kontor, som du vil.

 

Funktionel bordlampe

Da man oftest bruger mange timer ved skrivebordet på hjemmekontoret, er det specielt vigtigt, at der her er godt lys. Netop derfor kan det også være nødvendigt med en god bordlampe, der kan give lidt ekstra lys lige der, hvor du har brug for det. Derfor er det specielt vigtigt, at bordlampen er funktionel og giver et godt lys, der passer til dine arbejdsopgaver. Det kan være, du har brug for at kunne justere lyset, eller måske er en stationær bordlampe helt fin for dig. Vigtigst er det, at du får valgt en bordlampe ud fra dine behov.