januar 14, 2021

Lokal tandlægeklinik i Holte med bred erfaring

By Jette Ida Frederiksen

Står du og skal vælge ny tandlæge, så er Vores Tænder Tandklinik et sikkert bud. Tandlægeklinikken er en lokal og professionel tandlæge, som har bred erfaring, og de behandler patienter i store dele af Sjælland – herunder patienter fra Holte.

En tandlægeklinik med mange typer behandlinger

På tandlægeklinikken Vores Tænder Tandklinik udfører de mange typer af behandlinger inden for almindelige tandbehandlinger, kirurgiske indgreb og kosmetiske behandlinger. På klinikken tilbyder de bl.a.:

– Tandrensning og tandeftersyn

– Tandregulering

– Fyldning

– Tandblegning

– Rodbehandling

– Tandproteser

Klinikkens overordnede formål er dog at foretage forbyggende behandlinger, så patienterne kan føle sig trygge og have sunde tænder året rundt. Der er også mulighed for akut tandbehandlinger, hvis der skulle opstå tandproblemer, der ikke kan vente. Det kan fx være tandpine, en knækket tand, eller voldsomme isninger. Hvis man er i tvivl om problemets omgang, kan man altid ringe ind og søge hjælp og vejledning – også i weekenden.

Tager hensyn til tandlægeskræk

Det er ikke alle, der synes det er sjovt at gå til tandlæge. Det kan i nogle tilfælde udløse en ekstrem tandlægeskræk, og oplevelsen kan derfor blive temmelig ubehagelig, hvis ikke det italesættes, så tandlægerne kan hjælpe. Søger du en tandlæge omkring Holte, som har erfaring med tandlægeskræk, er du tryg hos Vores Tænder Tandklinik. De sørger for, at du føler dig godt til rette i stolen, og imødekommer din tandlægeskræk, så oplevelsen bliver så positiv som muligt.

Professionel og omsorgsfuld tandlægeklinik

Vores Tænder Tandklinik er din lokale tandlæge i Holte. Hos dem er det utrolig vigtigt med en tæt relation til den enkelte patient. Derfor foretages der ingen behandling uden at have gennemgået den grundigt med patienten inden. De sigter efter, at alle deres behandlinger skal foregå så smertefrit så muligt, mens patienterne føler sig trygge ved behandlingen. Alle behandlingsrum er endda udstyret med TV i loftet, så den enkelte patient har mulighed for at fjerne fokusset fra selve behandlingen over på noget andet i mens – alt dette med håbet om at afhjælpe eventuelt ubehag ved tandbehandlinger.