marts 16, 2021

Renovering af facader – Derfor er det en god ide

By Jette Ida Frederiksen

Facaden – boligens førstehåndsindtryk

Førstehåndsindtrykket er noget af det vigtigste – også ved din bolig. Og facaden er i ganske bogstavelig forstand din boligs førstehåndsindtryk. Det er det første folk ser ved din bolig, og det er dermed facaden der farver resten af boligens indtryk. Derfor er en facaderenovering en værdifuld investering.

Fordelene ved en facaderenovering

Der er to store fordele ved at få foretaget en renovering af facaden: en æstetisk og en praktisk fordel. En renoveret facade vil selvsagt se ny, pæn og vedligeholdt ud, hvilket vil få hele din bolig til at fremstå smukkere end nogensinde før. Det er dog ikke kun udseendet som en facaderenovering vil påvirke. Skader, huller og lign. I din facade kan nemlig have større konsekvenser for boligens kvalitet og holdbarhed.

Forskellige former for facaderenovering

En facaderenovering er ikke kun én ting. En facaderenovering kan bestå af alt lige fra pudsning, maling og isolering – og gerne flere af dem på samme tid. De gør hvert sit for at holde din facade pæn og praktisk, så find ud af hvilken slags renovering som din boligs facade kunne have brug for. Undersøg gerne dine muligheder inden for renovering af facader i København.