december 1, 2020

Sådan får du en smuk og indbydende have

By Jette Ida Frederiksen

Byd gæsterne velkommen gennem vedligeholdelse af dine grønne områder

Når man har inviteret gæster over kan man af og til glemme, at det er haven, som vil være gæsternes velkomst. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sin have, så den altid fremstår nydelig og fungerer som en smuk velkomst.

Sådan får du en smuk og indbydende have:

  • Hold ukrudtet nede. Et måske åbenlyst, men ikke desto mindre essentielt tip til vedligeholdelse af haven. For meget ukrudt kan give indtrykket af, at man ikke tager sig af sin have – og så ser det heller ikke pænt ud.
  • Nydelig beplantning. Smukke blomster og elegante højbede kan løfte din have til uanede højder. Her er der mange overvejelser at lave, bl.a. sæsonbestemte planter og den æstetiske placering af planterne.
  • Overvej havens struktur og opbygning. Placeringen af planterne kan ændre på hele udtrykket, og man kan få et fantastisk samspil i sin have, hvis man overvejer havens helhed.

Gør din have perfekt med professionel hjælp

Det er ikke altid, at man lige føler overskuddet til at gå i krig med havearbejdet. Måske vil du være helt og aldeles sikker på, at din have bliver så fejlfri, som muligt. I sådanne tilfælde kan det være en fordel at få professionel hjælp til vedligeholdelse af grønne områder, så din drømmehave kan blive til virkelighed.