december 29, 2020

Sådan får du råd til en Mercedes

By Jette Ida Frederiksen

Det er fedt med en ny bil – især én, der er hurtig, lækker at se på og har kræfte nok til at brænde noget gummi af på vejene med. Det kan være mange biler, men vi taler her om Mercedes, fordi den er det perfekte valg: ”The Best of Nothing” siden 1909. Men for at få råd til sådan en prestigefyldt bil? Det er en helt anden snak. De fleste Mercedes-biler fra ny kan koste kassen, hvorfor vi vil præsentere for forskellige muligheder for leasing, så du kan få råd til din drømmebil.

Hvis du skal lease en Mercedes, har du muligheder: Flexleasing og udbygningen Sæsonleasing. Flexleasing er en oplagt mulighed for at leje dig til en lækker bil. Her slipper du nemlig for at betale registreringsafgiften. Du skal kun betale afgift, så længe du bruger bilen, og efter 12 måneder kan du afbestille den når som helst. Hvis du mere er typen, som gerne vil have flere biler at vælge imellem, afhængig af sæsonen, kan du lease din Mercedes og andre biler med Sæsonleasing. Her er ideen, at du vælger et bestemt antal måneder, hvor din bil er aktiv, hvorefter den står passivt. Det er derfor rigtig smart ikke at skulle betale for en Mercedes, hvis man alligevel ikke har planer om at bruge den om vinteren. Her kan du i stedet få en lidt tungere bil, og når solen skinner, kan du tænde op for den leasede Mercedes, og den er stadig lige så flot, som da du lod den stå.

Hos Dansk Turbo Teknik kan du få sæsonleasing og flexleasing af din Mercedes. De er et godt firma, hvor du kan få foretaget en leasing af Mercedes i København og omegn. Og så er der mulighed for at bytte den ud. De får hele tiden nye modeller, så du kan altid finde en ny Mercedes inden for forskellige klasser. Kontakt dem i dag og få et godt tilbud og indblik i deres nuværende sortiment.