juni 27, 2022

Sådan finder du de rigtige briller

By Jette Ida Frederiksen

Briller er et permanent tilbehør til garderoben og til din personlighed. Dine briller skal passe til dig, uanset om du skal ned i Brugsen i hyggetøj, eller om du skal til galla. Så længe du har dem, er dine briller en permanent del af dig og dit udseende, og det er derfor vigtigt, at du glad for dem, og at de passer ind i tiden. Nogen går mere op i, at brillerne følger en trend end andre, men uanset den nuværende trend, skal du gå efter briller, som vil spille godt sammen med din garderobe og din stil. På den måde er du altid garanteret, at brillerne passer til dit outfit.

Brilletrends 2022

Vil du gerne være på forkant med moden og diverse trends, kan du fordel købe briller, der passer ind i de nuværende stilarter, der vinder frem.

En af de trends, der forventes at være en stor del af 2022, kommer fra 1960’erne og 1970’erne. Det er retrobriller, der spås at blive moderne igen, både i form af de vilde farver, som afspejlede optimismen og glæden i tidsperioden, men retrostilen ses også i de store firkantede stel og i materialerne.

I den modsatte ende finder vi inspiration fra naturen og dens naturlige bølger, former og farver, som spiller sammen i sammensætningen af bæredygtige materialer, store, runde former og pastelfarver.

Er du mere til det markante look, vil den sidste trend passe lige til dig. Fremtidsbriller eller briller, der passer ind i science fiction-genren er en trend, der dominerer i 2022. Denne trend byder på markerede stel, der både har minimalistiske og industrielle detaljer, men som holder sig i mørkere farver og toner.

Besøg din optiker

Hvis du vil vide mere om de nyeste brilletrends, kan du kontakte Kaj Jensen Optik og få en snak om, hvilken trend, der passer til dig og hvordan du finder de rigtige briller.