august 25, 2020

Sådan sparer du penge på autoværkstedet

By Jette Ida Frederiksen

Hvis din bil snart trænger til at komme på værksted, kan vi anbefale dig at følge de her tre gode råd til, hvordan du kan spare penge på autoværkstedet. De fleste forbinder en tur på værkstedet med en dyr omgang – men sådan behøver det faktisk ikke at være. Følg med og spar penge på din kommende værkstedsregning.

Få en billige pris på autoværkstedet

Du behøver ikke at betale dyre domme for reparation eller service af din bil. Du kan få en billigere pris ved blot at gøre de her 3 ting:

  1. Forhandl om prisen. Du behøver ikke se det som ubehøvlet, men du er i din gode ret til at spørge ind til forskellige ting på din regning. Er der et eller flere beløb, som du ikke helt forstår, eller et gebyr du ikke kender til – så spørg gerne ind til det.
  2. Indhent flere forskellige tilbud. Sørg for at snakke med flere autoværksteder, så du på den måde får mest for pengene. Vær opmærksom på, at du skal sammenligne med alt, som de forskellige værksteder tilbyder. Det gælder alt lige fra timepris til service og gebyrer.
  3. Aftal en pris på forhånd. Du kan undgå uforudsete udgifter ved at aftale et beløb, inden reparationen udføres. På den måde undgår du at blive overrasket over prisen efterfølgende.

Følger du vores tre gode råd, er vi sikre på, at du får en billigere oplevelse hos dit lokale autoværksted. Du kan også med fordel forhøre dig ad hos din omgangskreds i forhold til, hvilke anbefalinger de har.