september 7, 2020

Sikr din virksomhed eller dit hjem mod indbrud

By Jette Ida Frederiksen

Det er aldrig rart, hvis ens kæreste eje ligger hjemme let gengængelig for svage sjæle med lidt for lange fingre. Derfor er det en god ide at optimere sikkerheden i din bolig eller virksomhed på bedst mulig måde vha. en låseservice. Af samme grund for vi samlet en kort liste med ting, du bør være opmærksom på, såfremt du ønsker at minimere risikoen for indbrud.

Vær opdateret med din forsikring

Af hensyn til eventuel erstatning bør du være up to date med din forsikring. Der kan sagtens være krav til, at den pågældende bygning er forsvarligt låst, før du kan indkræve forsikringspenge.

Nøgler, der ikke kan kopieres

Dette kommer selvfølgelig an på, hvad der låses inde og hvor stor værdien af dette er. Men som udgangspunkt er det en god ide, hvis låsesystemet er patenteret, hvilket betyder det ikke kan kopieres.

Lås, der i høj grad er sikret mod dirkning

Hvis ikke du ønsker den konventionelle nøgleløsning, kan du også ty til en ADK-sikkerhedsløsning, som indebærer brugen af nøglekort, chip eller fingeraftryk. Herved slipper du for at rende rundt med et tungt nøglebundt.

Desuden giver denne moderne løsning en virksomhed mulighed for at holde styr på, hvilke medarbejdere der er tjekket igennem specifikke døre, hvilket både giver et godt overblik men ikke mindst fleksibilitet.