november 25, 2020

Spar penge på dit ophold i København

By Jette Ida Frederiksen

Når det kommer til at skulle overnatte i København, er overnatningsmulighederne generelt set ikke blandt dem, som betragtes som de billigste i landet. At skulle overnatte i København kan derimod godt være en bekostelig omgang, er det er derfor en god ide at læse på lektien med henblik på at være finde den bedste løsning til de billigste penge. Det er de fleste, der ønsker at bo billigt i København, så i denne artikel er der nogle fifs og tricks til at opnå dette.

 

Hvor skal du overnatte henne?

Hvis du gerne vil overnatte billigst muligt, når du er i København, kan det meget vel være optimalt for dig at vælge et hostel. Fordelene ved at vælge et hostel er, at du får billig overnatning med mulighed for selv at bestemme hvilken type værelse, du gerne vil overnatte på. Ofte tilbydes der fællesværelser med op til 8 senge, hvor der selv er mulighed for selv at vælge, om der skal være privat eller offentlig toilet. Hvis du rejser alene, er der altså både mulighed for at overnatte på et fælles- eller privatværelse.

Vandrerhjem i København er kommet for at blive og den standard man finder på et vandrerhjem i 2020 er meget høj.

Spar penge på mad

En anden post, der typisk fylder meget i regnskabet, når der gøres op, hvor mange penge man har brugt på sin ferie, er madposten. Hvis du bor på hotel, har du med overvejende sandsynlighed intet køkken, hvorfor du er nødt til at købe mad ude. Hvis du vælger hostel-alternativet som f.eks. Danhostel Copenhagen, har du altså et fælleskøkken, som du har mulighed for at benytte til madlavning. Ikke nok med, at du sparer penge på overnatning, har du også mulighed for selv at lave mad, hvorfor hostel er et glimrende alternativ, hvis du har et stramt budget.