januar 14, 2021

Tandproblemer? Få en akut tid hos tandlægen uden gebyrer

By Jette Ida Frederiksen

Det er en god investering at passe godt på sine tænder. Derfor er det på sin plads med et tandlægebesøg en gang om året – men hvad gør man, hvis der opstår et akut tandproblem? Det er heldigvis intet problem, da mange tandlægeklinikker tager imod akutpatienter – uden ekstra gebyrer.

Få en akut tid hos tandlægen uden gebyrer

Du har måske prøvet at knække en tand, haft tandpine eller måske endda tabt en fyldning? Smerten for tandproblemer varierer, hvilket afgør, hvor hurtigt du kan få en tid – uanset hvad, er situationen dog stadig akut, og forløbet aftales indbyrdes mellem klient og tandlægebehandler. Nogle tandpiner vil kunne afhjælpes med smertestillende medicin, hvor det ved knækkede tænder er en god idé at få behandlet hurtigst muligt, så tanden ikke knækker eller flækker yderligere.

Det er bare ikke særlig sjovt, når der opstår akutte tandproblemer, og naturligvis skal ingen undergå sådan en smerte længere tid end nødvendigt. Hos en akut tandlægeklinik er der derfor åbent i weekenden, skulle der opstå problemer uden for almindelig åbningstid – og bare rolig, tandlægeregningen bliver ikke dyrere af, at problemet er akut.

Gode grunde til at vælge en akut tandlægeklinik

På en akuttandlægeklinik er du sikker på brede åbningstider samt en akut tandbehandling uden ekstra tandlægegebyr. Er du i tvivl om problemets omgang, kan du med fordel ringe og søge vejledning og råd. Kæmper du med tandlægeskræk eller breder panikken sig pga. smerte i tænderne, er tandlægerne eksperter i at hjælpe dig godt på vej, så du undervejs føler dig sikker og tryg ved den akutte situation.

Når du møder op i klinikken, er det vigtigt, du har dit gule sygesikringsbevis samt kontanter eller kreditkort med.

Find en god tandlæge i Gentofte

Brug for akut tandlæge i Gentofte? Det er måske meget rart at vide, hvor man kan finde en tandlægeklinik, som yder akutte tandbehandlinger, hvis der skulle opstå akutte tandproblemer. I Gentofte kan du få en akut tid hos Vores Tænder, som hjælper mange klienter rundt om på Sjælland. Deres klinik ligger ikke langt fra Gentofte, så den er nem at komme til og fra.