februar 16, 2021

Vi er klar til at hjælpe dig på vores autoværksted

By Jette Ida Frederiksen

Hos Herning Dæk og Udstødning ApS kan vi tilbyde en række kvalitetsrige services for din bil. Vores vigtigste fokus er netop klar kommunikationen med kunden og de ønsker, I kan have, så vi kan udføre det helt rigtige arbejder. Både reparationer, bilsyn og services vedrørende dæk er vores speciale. Vores autoværksted er veludstyret og vores medarbejde dygtige og erfarne, og vi er altid klar til at rådgive og vejlede og finde en løsning sammen.

 

Hvad tester vi ved et bilsyn?

Ved et bilsyn testes hele bilen for alle de essentielle komponenter, der skal virke helt rigtigt, så din bil kan godkendes. Det kan være en tidskrævende proces, der kræver nøje undersøgelser af din bil, for at være sikker på, at alt er helt som det skal være. Både sikringer, autopærer, generator, tandrør, starter, bremser, dæk, lygter, sikkerhedssystem og meget mere tjekkes, så din bil er sikker og optimal at køre med. Hvis der bliver fundet nogle fejl, skal vi nok udbedre det, så bilsynet kan afsluttes og godkendes.

 

Hvorfor skal du have din bil til eftersyn?

Det er altså vigtigt at tage din bil til eftersyn, når det er påkrævet. Hver andet år skal en almindelig personbil til periodisk eftersyn, så du er sikker på, at der ikke er fejl i din bil, der kan være farlige at køre med. Hvor længe eftersynet tager, og hvor meget det kommer til at koste, afhænger af, hvor meget der muligvis skal repareres forud for bilsynet. Derfor er det vigtigt at få taget din bil til eftersyn på dit lokale autoværksted, når det er påkrævet hvert andet år, så du altid er up-to-date med din bil, og den virker som den skal.