maj 31, 2023

Hvad karakteriserer en entreprenør?

By Jette Ida Frederiksen

En entreprenør er en person, der driver sin egen virksomhed og tilbyder håndværkstjenester til kunder. Det kan omfatte alt fra byggeprojekter, reparationer, installationer og renoveringer. En entreprenør kan arbejde inden for forskellige brancher, herunder byggeri, tømrerarbejde, murerarbejde og meget mere.

En entreprenør er derfor på mange moder en alt-mulig-mand inden for diverse håndværkerfag, og i mange henseender arbejder en entreprenør også sammen med andre samarbejdspartner såsom en elektriker eller en VVS’er for at tilbyde det, man kalder en totalentreprise. Ved en totalentreprise er entreprenøren så at sige bygherren på dit byggeprojekt, og han står derfor for at kontakte de relevante samarbejdspartnere og organisere hele dit projekt.

Når du derfor skal finde en entreprenør i dit lokalområde, gør du klogt i at undersøge, hvad netop denne entreprenør har erfaring med. Hvis du har brug for hjælp til generelle entreprenøropgaver som nedrivning, fundamentlægning eller gravearbejde, kan du dog trygt kontakte de forskellige entreprenører i din by. Det er noget, de alle har erfaring med.

Hvis du i stedet har brug for hjælp med noget mere specifikt, er det altid godt at indhente tilbud fra forskellige entreprenører i byen, så du er sikker på at få den bedste pris fra den bedste samarbejdspartner.