marts 21, 2022

Laserskæring af plast

By Jette Ida Frederiksen

Er du en rigtig Ole-Opfinder? Elsker du at få ideer til nye ting, men kan du ikke føre dem ud i livet? Eller mangler din forretning nye flotte udstillingsmontre på specialmål? Med laserskæring kan du gøre dine ideer til virkelighed ved hjælp af laserskæring på specifikke mål og bruge specialdesignede mønstre med helt utrolig præcision. Laserskæring er nemlig en teknik, der kan bruges i mange forskellige industrier, eksempelvis medicinalindustrien eller andre virksomheder, der kan gøre brug af laserskæring på specialmål.

Hvilke materialer kan bruges med en laserskærer?

Laserskæring kan bruges til mange forskellige materialer, men indenfor plastindustrien er det typisk akryl, der skæres i. Her kan man blandt andet lave afskærmning, skilte, kasser og montrer, som er meget anvendelige indenfor mange brancher. Akryl er materialet, som brandet Plexiglas laver deres produkter af. Materialet er utroligt alsidigt og kan bruges til samtlige produkter.

Hos Plastsnedkeriet kan du bestille Plexiglas kasser på specialordre eller få dine produkter laserskåret, så de passer perfekt ind i din forretning eller til dit koncept. Plexiglas kasser eller montre er populære produkter, fordi de er gennemsigtige, men modsat glas, så vejer Plexiglas kun halvdelen og er samtidig mere hårdfør overfor slag og skrammer. Udover kasser og montre af Plexiglas kan du hos Plastsnedkeriet også finde andre produkter i materialet, eksempelvis rør, afskærmning og bolde.