juni 10, 2022

Gode råd til valg af trægulve i København

By Jette Ida Frederiksen

Er du på udkig efter de perfekte trægulve i København til dit nuværende eller nye hjem i København? Har du tænkt dig at give dig i kast med at lægge gulvene selv, eller har du brug for kyndig vejledning, inden du går i gang eller vil du helst bare outsource hele arbejdet? Uanset hvad er det en god ide at gøre sig nogle indledende overvejelser, inden du lægger dit nye trægulv.

Typer af trægulve

Der findes et utal af forskellige træsorter, der er gode til hver deres formål. Overvej hvor dit trægulv skal lægges – er det f.eks. i køkkenet bør det have en vis slidstyrke såsom massivt plankegulv, der kan holde til at slibes op til flere gange. Er slidstyrken ikke en høj prioritet, kan laminat- og finérgulve også være en god og billigere ide.

Gode muligheder for gulvlægning i København

I København kan du efterhånden finde flere og flere professionelle gulvlæggere, der lægger gulve til gode priser. Er du bosat i København, kan du derfor med fordel starte med at opsøge en af dem – de vil både kunne give dig den nødvendige vejledning til processen og I kan samtidig tage en uforpligtende snak om, hvad det eventuelt måtte koste at lade dem klare gulvlægningen.